Wat is body sugaring?

Professionele Body Sugaring is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met suikerpasta.
Het systeem werkt perfect voor alle huid- en haartypen, bij mannen en vrouwen, heeft alleen maar voordelen en geen nadelen.

Body Sugaring van Alexandria

Voordelen
Body Sugaring is een minder pijnlijk alternatief van ontharen met hars. Suiker maakt de huid zacht en er treden geen beschadigingen en allergische reacties op. Vroeger werden suikerverbanden veelvuldig gebruikt voor wondverzorging, omdat suiker prachtig desinfecteert. Het Body Sugaring product is overal bruikbaar, ook op het gezicht. Uiteindelijk leiden de behandelingen tot een vermindering van haren. De haren worden in de natuurlijke haargroeirichting en in zijn geheel verwijderd en breken niet af. Daarom behoren ingegroeide haren tot het verleden. Ook zeer korte en weerbarstige haartjes kunnen worden behandeld. Medicijngebruik en zwangerschap zijn geen belemmeringen voor ontharing met suiker.

Vlekjes op de huid
Na een paar uur kunnen er kleine rode vlekjes op de huid ontstaan. Daarover hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit is een natuurlijke reactie, die wordt veroorzaakt wanneer een haar wordt uitgetrokken. De vlekjes verdwijnen snel. Hoe groter de haarwortel en hoe dikker de haar, hoe groter het vlekje. Als uw haartjes op den duur dunner worden, worden ook de vlekjes kleiner.

Wat u beter niet kunt doen
Na de behandeling kunt u, gedurende 24 uur, beter niet in de zon gaan liggen of onder de zonnebank gaan. Daarna wordt u sneller bruin omdat  de afgestorven huidcellen zijn verwijderd. Gebruik de eerste 24 uur op onthaarde zones geen irriterende producten, zoals geparfumeerde zeep of producten met chemische bestanddelen, en de eerste 12 uur geen deodorants en make-up.

Nabehandeling
Goede huidverzorging met hydraterende producten en regelmatige peelings tussen de behandelingen zijn heel belangrijk, want u krijgt de beste resultaten, als uw huid gezond is. Ik adviseer u graag hoe u dit effect kunt maximaliseren, want hoe beter de huidconditie is, des te mooier zijn de resultaten.

Bestel uw producten in onze webshop:

Schoonheidssalon Vitality

Top Naeffstraat 7
3069 WS Rotterdam
010-2096914
06-29100969
info@schoonheidssalon-vitality.nl

Openingstijden

Maandag t/m donderdag;
10.30 uur - 18.00 uur
Uitsluitend op afspraak

Even voorstellen...

Ik ben ervaren en gespecialiseerd met alle kennis op het gebied van huidverzorging. Bij mij krijgt u net dat beetje extra aandacht waardoor u een ontspannen behandeling ervaart.