Gezichtsbehandelingen

Afgestemde gezichtsbehandelingen van Vitality

Dagelijkse huidverzorging met kostbare plantenextracten, bloemenoliën en vitaminen geeft u momente van ontspanning en zorgt voor een mooie, gezonde huid. Harmonieus op elkaar afgestemde ingrediënten creëren een effectieve verzorgende formule, die optimale verdraagbaarheid garandeert met duidelijk merkbare resultaten. U helpt uw huid haar natuurlijke balans in stand te houden, opdat zij mooi en gezond blijft.

Voor het begin van de behandelingen volgt er altijd eerst een huidanalyse. Op basis van uw huidtype bepaal ik welke behandeling ik geef.

De huid wordt gereinigd, gescrubt tijdens het stomen en daarna verwijder ik alle onreinheden. Vervolgens epileer of hars ik uw wenkbrauwen en indien nodig ook andere delen in het gelaat. Na deze minder prettige behandeling geef ik u een weldadige ontspannende massage gevolgt door een aan uw huidtype aangepast masker. Tijdens dit masker krijgt u van mij een warm kersepitje in uw nek waardoor het gehele lichaam ontspant.

Meer informatie voor (aangepaste) gezichtsbehandelingen licht ik graag toe, u kunt hiervoor telefonisch of per e-mail contact met mij opnemen.

Bestel uw producten in onze webshop:

Schoonheidssalon Vitality

Top Naeffstraat 7
3069 WS Rotterdam
010-2096914
06-29100969
info@schoonheidssalon-vitality.nl

Openingstijden

Maandag t/m donderdag;
10.30 uur - 18.00 uur
Uitsluitend op afspraak

Even voorstellen...

Ik ben ervaren en gespecialiseerd met alle kennis op het gebied van huidverzorging. Bij mij krijgt u net dat beetje extra aandacht waardoor u een ontspannen behandeling ervaart.