Even voorstellen...

Mijn naam is Monique Poiesz. Sinds april 2000 ben ik voor mezelf begonnen en heb ik bewust gekozen om mijn klanten aan huis te ontvangen. Deze keuze heb ik gemaakt, om mijn klanten een veel persoonlijker zorg en aandacht te geven dan bij een groot concern. Dat vinden de klanten en ik zeer prettig.

Op mijn website zal ik de laatste nieuwtjes, tips uit de beauty wereld en alle informatie over mijn behandelingen met u delen. Kijk dus regelmatig op mijn site voor de leukste en handigste tips. Mijn website wordt regelmatig vernieuwd.

Mijn drijfveer is zo veel mogelijk mensen aan een mooie huid te helpen. Geen enkele huid is gelijk en vereist dan ook een individuele verzorging.

Ik vind huidverzorging belangrijk en met een aantal simpele maatregelen kun je al heel veel goeds doen. Ik maak alleen gebruik van de beste cosmetica-producten, zoals bijvoorbeeld Dr. R.A. Eckstein, Biomaris en Retinol. Een goed advies en de juiste behandeling krijgt u bij Schoonheidssalon Vitality.

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in mijn salon.

Bestel uw producten in onze webshop:

Schoonheidssalon Vitality

Top Naeffstraat 7
3069 WS Rotterdam
010-2096914
06-29100969
info@schoonheidssalon-vitality.nl

Openingstijden

Maandag t/m donderdag;
10.30 uur - 18.00 uur
Uitsluitend op afspraak

Even voorstellen...

Ik ben ervaren en gespecialiseerd met alle kennis op het gebied van huidverzorging. Bij mij krijgt u net dat beetje extra aandacht waardoor u een ontspannen behandeling ervaart.