Deskundige huidverzorging voor de donkere en etnische huid

Deskundige huidverzorging voor de donkere etnische huid

Schoonheidssalon Vitality is de enige in Rotterdam en omstreken met de juiste behandeling voor de donkere of etnische huid. De Retinollijn (huidverzorgingsproducten) bestaat uit verschillende stappen voor een ritueel van schoonheid, plezier en delen. Ontwikkeld met groot respect voor de duizend jaar oude schoonheidstradities, biedt Retinol een unieke wereld van sensualiteit en verfijning, gecombineerd met een strenge selectie van natuurlijke botanische ingrediënten.

 

Meest voorkomende probleem
Wanneer de donkere huid wordt blootgesteld aan een koud klimaat, lage luchtvochtigheid, wind en vervuiling wordt de huid heel kwetsbaar. Het gebrek aan vocht in de Westerse klimaten dwingt de huid om te vechten tegen uitdroging. Het resultaat hiervan is dat de talgklieren meer produceren, waardoor de pigmentatie er onverzorgd uitziet. Daarnaast is de donkere huid over het algemeen gevoeliger dan de blanke huid. Daarom is het belangrijk dat je voor een donkere huid producten gebruikt die hydrateren en de porin niet verstoppen. De producten van Retinol spelen hier goed op in.

Wat voor voordelen brengen de producten van Retinol met zich mee:
-
Het werkt hydraterend.
- Het zorgt voor een egale huid; niet voor een lichtere huidskleur.
- Het werkzame ingrediënt dat de pigmentvlekken oplicht is plantaardig en niet gevaarlijk voor de huid.
- Het vervaagt pigmentvlekken op een subtiele manier.

De producten van de Retinollijn zijn niet getest op dieren. Elk product ondergaat strenge controles om de veiligheid ervan te garanderen.

Bestel uw producten in onze webshop:

Schoonheidssalon Vitality

Top Naeffstraat 7
3069 WS Rotterdam
010-2096914
06-29100969
info@schoonheidssalon-vitality.nl

Openingstijden

Maandag t/m donderdag;
10.30 uur - 18.00 uur
Uitsluitend op afspraak

Even voorstellen...

Ik ben ervaren en gespecialiseerd met alle kennis op het gebied van huidverzorging. Bij mij krijgt u net dat beetje extra aandacht waardoor u een ontspannen behandeling ervaart.